Balansträning


Varför balansträna hunden? Och varför i hela fridens namn göra det på en boll?!


Balansträning är ett av de viktigaste verktygen i friskvård och rehabilitering. Vi stärker muskler generellt, men speciellt bål, rygg och lednära muskulatur som annars kan vara svår att nå. Reaktionsförmågan förbättras när kopplingarna mellan hjärna och muskel tränas.


Bättre kroppskontroll ger desstuom bättre självkänsla. Därför är balansträning superbra för alla hundar, men speciellt för osäkra hundar och valpar.


Bollen använder vi eftersom den ger skonsam träning som efterliknar den naturliga belastning som hunden får vid rörelse på ojämnt underlag. Vi har kanske inte alltid möjlighet att ge oss ut i skog och mark, men med en boll kan vi träna riktigt bra i reklampausen framför TV:n. Bra va'?

Hämtas i Lund eller hos ZooGiganten i Lomma

Förskotts-betalning via Swish eller bankgiro

Gå kurs och lär dig hur bollarna används! Då minskar skaderisken och du får tips på övningar för just dig och din hund.

Från K9 design

K9Design Halvboll

D 14cm

Färger: grön, lila, orange och mörkröd

Maxvikt 150kg

Pris: 295kr

K9DesignDisc

D 30cm eller D 40Cm

Färger: grön och lila

Pris: 270kr, 340kr

K9Design Äggboll

Fyra storlekar:

D 85xL125cm, D 65xL95cm, D 55xL80cm, D 45xL65cm

Fyra färger: orange, grön, lila och rosa

Pris: 785kr , 685kr, 585kr, 485kr


K9Fitbone

58x29x10cm

Färger: orange, rosa, blå, grön, aqua, lila

Pris: 845,00 kr

BESTÄLLNING


Maila mig i formuläret nedan, eller prata med mig på kurs. Ange fullständigt produktnamn och antal. Du kommer få en bekräftelse med ordernummer. Därefter gör du din betalning, med namn och ordernummer. När betalningen är gjord är också beställningen fullständig. Du får då ditt kvitto och beräknad leveranstid för just din order.

 
 
 
 

Betalning:

För balansbollar tillämpas alltid förskottsbetalning. Du betalar via Swish eller bankgiro.

* swish 123 477 89 24 (till Djurvetologen)

* bankgiro 708-9790 (till Djurvetologen)

Vid betalning uppge namn och ordernummer.


Leveranstid:

Jag gör beställningar varannan vecka. Därefter tar det normalt ca. 5-7 arbetsdagar (Måndag-Fredag) innan varorna kan hämtas antingen i Lund eller på ZooGiganten i Lomma, på överenskommen tid med Djurvetologen Emma Almquist.


KÖPVILKOR


All försäljning sker med tillämpning av konsumentköplagen (SFS 1990:932) och köplagen (SFS 1990:931) samt distansavtalslagen (2005:59) Mer information finns hos Konsumentverket.


Leverantör:

Balansbollarna som säljs av Djurvetologen kommer från Gularehab, som ni finner via http://gulare.com/.


Moms:

Priserna visas inklusive lagstadgad svensk moms (25%).


Garanti:

Hos Gula Rehab har du alltid 12 månaders garanti, garantin avser material- och konstruktionsfel. Vi tillämpar inskickningsservice. Du som kund står själv för frakten medans Gula Rehab står för returfrakten. Kvitto eller följesedel skall bifogas för att styrka garanti.


Retur/Ångerrätt:

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten är i oförändrat skick, dvs. oanvänd och ej förstörd eller skadad, samt att förpackningen är obruten. När du utnyttjar din ångerrätt står du för att varorna kommer tillbaka till Djurvetologen. Kontakta info@djurvetologen.se

.

Djurvetologen | c/o Almquist | Filippavägen 2c, 22241 Lund

Godkänd för F-skatt  | info@djurvetologen.se | +4670 978 18 98