Ofta behövs personlig hjälp för att komma tillrätta med problem. Det erbjuder jag via privatkurser och personlig rådgivning.

Det finns många som brottas med liknande problem och ibland kör man lixom fast. Med min vetenskapliga grund och djurvänliga förhållningssätt vill jag hjälpa dig att komma tillbaka till ett liv tillsammans där både du och ditt djur mår så bra som möjligt.


Jag är också noga med att förstå mina egna gränser och rekommenderar gärna personer med spetskompetens när det behövs. Till exempel kan jag referera er till massör, veterinär och andra hundpsykologer/etologer.


Vi skapar träningsprogram för just det ni behöver hjälp med. Allt för relationen mellan dig och ditt djur. Läs mer om mig och min utbildning samt  om etologi under fliken "om mig".


Släng iväg ett mail till info@djurvetologen.se för bokning.

INGA TIDER HÖSTEN 2020


- på grund av många projekt som tar tid


Några av mina kollegor i Skåne är:

- Hundhörnan Skåne

- Hundskall - träning och beteende
- Hundens Hus Skåne
- KarMa Hundcenter
- Hand med Hund
- R+ hundskola
- Byracka4ever

Privatkonsultation med etolog, hundpsykolog och instruktör Emma Almquist.

Har hundpromenaderna blivit ett nödvändigt ont? Känns kloklippningen bara jobbig? Har katten eller kaninen hyss för sig när du inte är hemma? Springer marsvinen bara undan så fort du närmar dig? Passar din hund inte i kurssituation? Är människor läskiga?

Djurvetologen | c/o Almquist | Filippavägen 2c, 22241 Lund

Godkänd för F-skatt  | info@djurvetologen.se | +4670 978 18 98