Sociala medier

Du är redan bra på djur. Det är dags att bli bekväm på sociala medier och utveckla ditt företag!

Jag kan erbjuda

Strategi

Vilka mål har du? Varför? Hur ska du nå dem?

Planering

Vad exakt ska du lägga upp på Sociala Medier?

Analys

Funkar dina Sociala Medier idag? Når du dina mål?

Kurs

Lär dig att göra din egen SoMe-strategi, -plan och -analys.

- allt med anpassning till och förståelse för djurbranschen

Strategi


Nästan alla svenskar har ett konto på minst en Social kanal idag. Som företagare bör du se dina inlägg i Sociala Medier som en lika viktig marknadsföring som när du annonserar i tidningar eller syns i andra medier. Här kan du, med rätt strategi, nå miljoner människor helt gratis och omvandla "likes" till inkomst.


En Sociala Medier-strategi är ett omfattande arbete som innehåller väl underbyggda mål och konkreta arbetssätt. Strategin hjälper dig förstå och uppnå dina mål.


Pris: 3400 kr ex. moms. + 500 kr ex. moms. per extra kanal

Planering


En Sociala Medier-plan beskriver detaljerat, inlägg för inlägg, vilket content du ska dela i dina olika kanaler och när. Den följer din Sociala Medier-strategi och du slipper helt fundera över "vad ska jag publicera idag?".


Du kan välja mellan att planen enbart innehåller idéer/beskrivande titlar som du sedan skapar content av, eller att den innehåller fullständigt content med bild- och textmaterial som du bara laddar ner
och publicerar.


Kontakta mig och beskriv ditt behov.

Analys


Har du koll på vad du vill göra i dina Sociala Medier men du avskyr siffror? För att arbeta seriöst i Sociala Medier behövs dessvärre analys av de siffror som ditt content genererar. Hur ska du annars veta om resultatet blir som du vill?


Jag erbjuder en tjänst som innebär att jag gör analysen åt dig. Du kan välja mellan analys för en, två eller tre månader. Väljer du flera månader kan du utnyttja dem bakåt i tiden för att analysera det du redan gjort, eller framåt månad för månad.


Kontakta mig och beskriv ditt behov.

Kurs

Låt 2023 bli ditt bästa SoMe-år!


I min personliga Sociala Medier-kurs arbetar vi tillsammans igenom allt du behöver för att förstå och utveckla ditt sociala medier-konto. Det ingår föreläsningar, guider och övningar i en sluten facebookgrupp. Efter kursens slut har du skapat en egen strategi, en planering och gjort en analys för en Facebook- eller Instagramkanal. Kursen pågår i 3 månader.


Mitt mål är att du ska bli helt självgående och känna dig trygg i vad du gör på sociala medier och varför. Det krävs att du lägger ner några timmar i veckan för att komma framåt. Du får personligt stöd under kursen.


Har du svårt att lägga ner tiden precis nu? När du genomfört kursen kan du hänga kvar i kursgruppen i 6 månader och på så vis ta del av kursmaterialet under längre tid tills du är helt färdig.


Kostnad: 4500 kr ex. moms

Faktureras 14 november med 14 dagars betalningsvilkor.
Under den perioden kan du få hela summan tillbaka om du ångrar dig.

Kursen körs online med 7-10 deltagare.

Du behöver nätuppkoppling, ett facebookkonto och någon typ av ordbehandlingsprogram.


Nästa kursstart: 14 novmber

Vad kan jag hjälpa dig med? Hör av dig!

 
 
Sociala Medier-strategi
Sociala Medier-plan
Sociala Medier-analys
Sociala Medier-kurs 14/11
 
 
 
 

Jag är diplomerad Social Media Manager och mitt eget instagramkonto har en högre ER än medel för kontostorleken.


Vad ER är? Det får du veta på kursen.

Emma Almquist

Har du några frågor?

Släng iväg ett mail till info@djurvetologen.se så ska jag se till att du får svar